>

Khamis, 23 Mei 2013

LAGI TESTIMONI PERTAMA KALI

Berikut merupakan testimoni sebenar : 


                              http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/s320x320/733772_484802111568227_1898099335_n.jpg


Saya mula diperkenalkan dengan minuman kesihatan EXFUZE SEVEN ni oleh rakan pejabat. Ia bukanlah jus tapi extrak dari 7 jenis buah terbaik dunia;
  1. Noni/Mengkudu
  2. Goji
  3. Manggis
  4. Acai
  5. Brown Seaweed
  6. Gac
  7. Seabuckthorn
  8. Aloe Vera +
  9. Buah Delima +
  10. Blueberry +
  11. Habatussauda +
EXFUZE SEVEN Classic: 7 campuran. EXFUZE SEVEN + ada tambahan2 lain. Keluaran terbaru ada di tambah dengan buah/bahan yang bertanda +. Saya start beli untuk kakak no2 yang ada masalah tekanan d arah tinggi, kolestrol, fibroid, cyst. Alhamdulillah selepas habis botol pertama, kesihatannya jauh bertambah baik. Kawan-kawan dia ramai yang tegur nampak 'gagah' je bila solat Tarawih. Fibroid nya mengecil dengan cepat. Dia baru sambung untuk botol yang ke2.

Kebetulan ibu saya ada masalah gatal-gatal. Bila periksa di klinik homopati, didapati buah pinggang ibu saya kotor sikit. Jadi, darah jadi bertoksin dan menghasilkan rasa gatal-gatal tu. Memang saya susah hati dan sedih. Badan ibu saya lebam2 sebab menggaru jer. Mula-mula ambik ubat homopati untuk seminggu. Tapi dengar-dengarnya ubat homopati ada healing crisis. Time healing creasis ni la ramai yang tak sanggup. Sebagai alternative, saya bancuh minyak zaitun, minyak habatuss sauda + madu untuk disapu ke seluruh tubuh ibu saya, sambil menggaru, urut. Ada waktu-waktu tertentu gatal-gatal tu menyerang. kadang selang 3 jam. Tak tentu. Dan biasanya ibu akan terjaga sekitar jam 5 pagi untuk menggaru dan terganggu dengan rasa gatal. 

Balik kerja semalam saya bagi ibu minum 3/4 penutup EXFUZE SEVEN sebelum maghrib. Malamnya ibu saya masih gatal2 sekitar waktu Isya'. Lepas solat Isya' dan sekitar jam 10 mlm ibu tidur. Mlm ni saya temankan ibu tidur untuk pantau keadaan dia. Jam 1pg, 2pg saya tersedar and tengok ibu saya. Alhamdulillah, ibu tidur nyenyak. Sampai pagi tadi, Alhamdulillah ibu tak terjaga macam biasa untuk menggaru. Jam 7pg tadi ibu start gatal-gatal tapak tangan. Saya bancuh lagi campuran minyak2 tersebut selepas bagi ibu minum lagi EXFUZE SEVEN. 2X sehari; awl pg dan sebelum tidur malam.

Semoga ibu saya cepat2 sembuh, Amiin.

Kandungan saya dah masuk 31 minggu, baru saya berani nak try minum EXFUZE SEVEN ni. Tu pun dlm kuantiti yang sedikit. Rasanya masam2 buah tapi sedap. Bila cari-cari testimonial untuk ibu mengandung yang minum ni, rupanya dah ada orang yang pregnant 4 bulan minum ni untuk atasi masalah darahnya. Means memang tak bahaya pun. Kalau was-was baik biar dlu tunggu trimester terakhir. Saya pun akan turut berkongsi minuman ni bertiga sekali dengan suami. Semoga kesihatan lebih baik. Ini kebaikan EXFUZE SEVEN untuk ibu hamil;

 Ibu mengandung digalakkan meminum Seven Plus Classic supaya cukup kesihatan & kekuatan badan semasa mengandung! Bayi yang lahir akan bebas dari penyakit penyakit bayi seperti Jaundice & kulit bayi akan licin dan tidak mengupas! Bayi yang minum susu dari ibu yang meminum Seven Plus Classic akan dapat susu yang berkhasiat dan cepat kenyang si bayi itu! 
 Dengan izin Allah jua...
-LEEDA 
CALL / SMS AZIZ : 010 7890101

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
disahkan halal

TERBUKTI

Picture
Orac Value Exfuze

Now the next question I get allot is, ok but what is the ORAC value of brand X drink? So I did some research on the ORAC value of the popular drinks.

The ORAC value of eXfuze is 50,000 per liter bottle. Thats pretty impressive isn't it. eXfuze accomplishes this by being a mulit botanical therefore providing a full spectrum of nutrition

Picture

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity)
. EXFUZE ORAC
=50,000 equivalents per liter
Young Berry Juice ORAC =32,750 equivalents per liter
Mona Vie Juice ORAC =18,500 equivalents per liter
Xango Juice ORAC =13,750 equivalents per liter
EB Tahitian Noni Juice ORAC =12,500 equivalents per liter
Himalayan Goji Juice ORAC =10,000 equivalents
Silver Sea ORAC =2,000 equivalents per liter

Report From
Orac Value Exfuze
The ORAC value of eXfuze is 50,000 per liter bottle. Thats pretty impressive isn't it. eXfuze accomplishes this by being a mulit botanical therefore providing a full spectrum of nutrition. The name eXfuze originated from the process of creating Seven+. The "eX" represents the extracts that are taken from each botanical, ensuring that only the most nutrition-rich parts are used.
"Fuze" designates the "fuzing" of all of the ingredients into a formula that is nutrition dense and second to none.
Another point that sold me was that there is no bezoate as a preservative, no sugar added, no sodium. This translates into using a natural vegetable preservative that is cold pressed to give you the highest amount of nutrition.

Kekuatan Seven +





eXfuze Seven – Ingredients

Picture
GAC
Mengandungi 70 kali ganda lebih Lycopene berbandiung tomato, 10 kali ganda lebixh Beta Carotene berbanding lobak merah, ia melembut dan melincinkan kulit serta mencerahkan mata.

- Mencegah Strok, Barah, janung
- Mengawal gula zdalam darah
- Pencegahan kanser prostat.
Pencegahan kehilangan daya ingatan dan penyakit Alzheimenr
- Pengawalan kolesterol



Picture
Noni
Mengandungi Beta-Carotene, Kalsum, semua jenis Vitamin B, Vitamin C, dan Pelbagai Mineral.

- Membaiki sistem pernafasan (lelah)
- Menurunkan paras gula dalam darah dan membaikipulih fungsi Pankreas.
- Menyelesaikan masalah resdung / alahan
- Membaikpulih dan membina asel-sel tumbuh
- Mengeluarkan toksid / keracunan dalam badan
- Menambah Oksigen dalam badan.

Picture
Goji
Mengandungi 19 Asid Amino, Beta-Carotene, 21 jenisb Mineral, Vitamin C, B dan Kompleks E.

- Memusnahkan Radiakal Bebas
- Meningkatkan Metabolisma
- Melancarkan Pengedaran Darah
- Merendahkan LDL Kolaesterol
- Meningkatkan sistem imun
- Meningkatkan fungsi Hormon
- Mengurangkan risiko (cataracts)


Picture
Mangosteen
Mengandungi Anti-Oksida dan kandungan Xanthones yang teramat tinggi !.

Membantu memperbaiki dan memulihkan pelbagai penyakit saraf.

- Mencegah batu Karang & Buah pinggang
- Mencegah Osteoporosis
- Mencegah kemurungan, tekanan / Stress
- Mencegah kesan-kesan Diabetes
- Anti tumor & mencegah kanser
- Membantu mengawal tekanan darah tinggi
- Mencegah lenguh sendi


Picture
Seabuckthorn
Mengandungi Vitamin C, K, E, Asid Folik, Carotenoid, Omega Kompleks 3, 6, 7, & 9 serta kandungan Anti-Oksizda dan Flavanoid yang teramat tinggi.

- Penjagaan Rambut
- Rawatan kulit kepala
- Mengurangkan inflamasi kulit
- Tingkatkan pemnyebuhan luka kulit
- Mengurangkan pigmentasi kulit
- Atasi rheumatism, sakit pinggang
- Menbantu sistem penghadaman

Picture Acai
Mangandungi Vitamin A, B1, B2, & B3. Juga Vitamin C, Antioksida, Phytonurtrien dan Asid Amino yang hampir sempurna !.

- Membantu & Merangsang Sistem Imun & Metabolisma
- Membantu Menghalang Pembekuan Darah
- Menjaga Kolestrol baik & mencegah penyakit Jantung
- Mengurangkan Berat Badan / melawan Obesiti.
- Membaiki sistem penghadaman
- Meningkatkan tenaga & Stamina
- Menurunkan tekanan darah.
- Anti penuaan dan radang / melawan radikal bebas.

Picture
Brown Seaweed
Adalah sejenis nutrien bernama Fucoidan. Kandungan Vitamin dan Mineralnya menyerupai kandungan Susu ibu. Ia dapat menyokong imun sesaorang dengan menambahkan sel-sel Darah Putih yang sihat.
- Anti Radang yang hebat
- Penyahtoksik badan

Picture
WATER of Life
(Functionnal Water)
Sebagai asas untuk menggabungkan semua " Superfood " yang terhebat ini. exfuze stelah menggunakan Air ' Functional ' yang tulen didalam SEVEN+ Air yang seakan-akan sama dengan cecair yang terkandung di dalam sel-sel manusia yan g sehat. Dengan nilai PH yang lebih tingg. ia amat mudah diserap ke dalam badan.